Ho Bugt Sejlklub er baseret på medlemmer der specielt er interesseret i  jollesejlads og beskyttelse af naturen i Ho Bugt.

HBS har hjemsted på jollepladsen ved Strandpromenaden i Hjerting og vores klubhus ligger lige ovenfor pladsen, Sanatorievej 2, 6710 Esbjerg V.

HBS har en OPTIMIST afdeling, hvor børn fra 8 - 16 år har mulighed for at lære de første færdigheder som sejler.

HOBIE CAT og WAYFARER er for tiden de fremherskende fartøjer i klubben, men der er selvfølgelig andre bådtyper der sejler fra pladsen. Vi bestræber os på at have et godt samspil mellem generationerne, kapsejlads - tursejlads samt uddannelse - hyggeligt samvær.

HBS Surf og Kite danner rammerne for et aktivt fællesskab, hvor Wind og Kitesurfere mødes til hyggeligt samvær, erfaringsudveksling og naturligvis masser af sejlads.

Ho Bugt Sejlklubs hjemmeside